Silent Yoga Retreat

June 3 – June 6, 2022 – 3 day
October 24 – October 30, 2021 – 6 day

We invite you to come and spend either 3 days or 6 nights and 5 days in silence of Mouna (voluntary silence). Join us as we journey within, without any distractions. This will be a transformational experience for all who attend.

The 3 day silent retreat is perfect for anyone that is newer to meditation and wants to enjoy a shorter time in meditation and silence.  The 5 day silent retreat is for more experienced meditators.

On the 3 day retreat we offer both shared and private rooms all with shared bathrooms.  The 5 day retreat we offer shared rooms only, as you will be joining the latter end of a 300 hour Yoga Teacher Training.

Arrival Time Short Retreat: 12:15pm June 3
Departure Time Short Retreat: 4pm June 6

Arrival Time Long Retreat: 6pm Oct 24
Departure Time Long Retreat: 12:30pm Oct 30th

Vegan meals will be prepared by Heather, according to Sattvic principles, which aids meditation and digestion. Please let us know of any food allergies you might have when you sign up.

The daily schedule is from 6 am – 9 pm. In addition to seated meditation, we will also be practicing Pranayama (breathing techniques), Yoga, ecstatic dance, contemplative hiking and offer yoga philosophy and mindfulness lectures to help you reflect on things that might be arising for you.

Please note that as this a silent retreat, there will no phones, no books, and no music allowed.

We will be arriving together by car from Barcelona.  If you have a car or need a ride please let us know when you do the booking or call Heather on +34 665 745 405.

Location:  www.canparranxo.com

It is best to have some prior meditation experience before embarking on this retreat.

Make sure to book, as rooms will fill up fast with this unique retreat and not-to-be-missed location.

Prices:

Short Retreat 

  • Individual room 450€
  • Shared room 370€

Long Retreat

  • Shared room 580€

Schedule – 3 day Silent Yoga Retreat:

Friday:
12:15 – Arrival
13:00 – Introduction & Opening Circle
Start of Mouna (silence)
Meditation Technique 1 (20 min)
Meditation Technique 2 (20 min)
14:30 – Lunch
16:00 – Meditation Technique 3 (30 min)
16:30 – Yoga (60 min)
17:30 – Meditation (30 min)
18:00 – Break
19:30 – Dinner
20:30 – Meditation (30 min)

Saturday:
07:00 – Pranayama (15 min)
07:15 – Meditation (45 min)
08:00 – Yoga (60 min)
09:00 – Breakfast and Break
11:00 – Meditation (60 min)
12:00 – Yoga Nidra (20 min)
12:30 – Movement – Self Myofascial Release with YTU Balls (60 min)
13:30 – Lunch & Break
16:30 – Meditation (60 min)
17:30 – Silent Walk (60 min)
19:00 – Dinner
20:30 – Meditation (45 min)

Sunday:
07:00 – Pranayama (15 min)
07:15 – Meditation (45 min)
08:00 – Yoga (60 min)
09:00 – Breakfast
10:00 – Meditation (60 min)
11:00 – Yoga Nidra (40 min)
12:00 – Closing Circle – End of Mouna (Silence)
13:30 – Lunch
15:30 – End of silent yoga retreat

Schedule – 6 day Silent Yoga Retreat:

06:00 – Pranayama
06:30 – Meditation
07:00 – Yoga
08:30 – Breakfast
10:30 – Meditation
11:30 – Pranayama
12:00 – Mindfulness or philosophy talk
13:00 – Meditation
13:30 – Lunch
15:30 – Silent walk / Free movement / Yoga
17:30 – Pranayama
18:00 – Meditation
19:00 – Dinner
20:30 – Meditation

ADVANTAGES